Окупанти вбили захисника України з Одеської області, якому було лише 20 років

І знову сумна звістка чорним крилом накрила Затишанську громаду. Клята війна забрала життя ще одного молодого жителя с Торосове. Виконуючи свій військовий обов’язок в бою героїчно загинув 20 — річний Андрій Табор.

Він був матрос, старший навідник гранатометного взводу роти вогневої підтримки другого батальйону морської піхоти, прийнятий на військову службу за контрактом 28.07.2023 року Роздільнянським РТЦК та СП. 20 грудня 2023 року героїчно загинув під час захисту Батьківщини в зоні виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Кринки Херсонської області.

«Це непоправна, болюча втрата для рідних, друзів, села і України. Боляче тому, що цей світ покидають найкращі, найдостойніші жителі нашої громади. Він був доброю, щирою, щедрою і світлою людиною. Завжди готовий був прийти на допомогу.

Народився Андрій 13 серпня 2003 року в с Леніне Фрунзівського району. Дуже коротким був його життєвий шлях. Йому навічно залишилося 20. Навчався хлопець в Торосівському НВК, а пізніше продовжив навчання у Крижопільському Державному будівельно-професійному ліцеї. Опанував професію маляра-штукатура. Не довго трудився на різних роботах в м.Одесі тому, що став на захист України.

У ці тяжкі скорботні дні глибоко співчуваємо рідним і близьким Героя. Нехай пам’ять про Андрія проникає у кожний куточок наших сердець. Він був мужньою людиною, вчинки якого будуть закарбовані в пам’яті цілих поколінь. Його сила волі, дух справедливості, натхнення на перемогу не знали меж», йдеться у повідомленні Затишанської громади.

Про дату і час прощання з Табором Андрієм у Затишанській громаді обіцяють повідомити згодом.

Джерело

Новини України