ДТП в Одеській області: виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення з водієм мотоблока

Під час досудового розслідування слідчі територіального відділення поліції встановили, що житель Саратської ОТГ, керуючи автомобілем «ВАЗ» у вечірній час, перевищив дозволену швидкість руху, виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення з водієм мотоблока, який рухався у зустрічному напрямку.

Унаслідок автопригоди зазнали травм і були госпіталізовані керманич сільгосптехніки та його пасажирка: чоловік з забоями та переломом нижньої кінцівки, а жінка – з переломами ребер, кісток тазу та нижньої кінцівки. За результатами судово-медичних експертиз, їхні тілесні ушкодження відносяться до середньої тяжкості та тяжких відповідно.

Обох водіїв перевірили на стан сп’яніння, вони були тверезими.

«Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунули керманичу легковика обвинувачення у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому тяжке тілесне ушкодження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування завершено, обвинувальний акт скеровано до суду. Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого», — прокоментував начальник відділення поліції № 1 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Андрій Мащенко.

Джерело

Новини України