У Слов’янську поліцейські викрили наркозбувальника

Встановлено, що зловмисник збував «солі» (альфа-PVP) та канабіс шляхом закладок. Викрили незаконну діяльність наркоділка співробітники поліції Слов’янська спільно з працівниками патрульної поліції. Правоохоронці вилучили у наркозбувальника наркотичні речовини у великих розмірах.

Увечері на одній з вулиць Слов’янська екіпаж патрульної поліції помітив трьох перехожих, які поводилися підозріло. Коли правоохоронці підходили до них, один з чоловіків викинув за паркан домоволодіння невеличкий згорток. Для з’ясування всіх обставин на місце події прибула слідчо-оперативна група та оперативники поліції Слов’янська.

З’ясувалось, що 27-річний місцевий мешканець, запримітивши наряд поліції, намагався позбутися заборонених речовин. Під час проведення невідкладних слідчих дій у нього були вилучені 55 згортків із наркотичною речовиною. Правопорушник розповів, що займався збутом наркотиків шляхом «закладок». Оперативники встановлюють канал постачання наркотику до фігуранта.

Чоловіку повідомлено про підозру у скоєння злочину передбаченого ч. 2 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України. Її санкція передбачає позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Відносно фігуранта обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Джерело

Новини України