Сьогодні у Кам’янському – великий футзальний день

У відкритому Кубку міста Кам’янське з футзалу (пулька) серед промислових підприємств і аматорських колективів відбулися дві справжні сенсації турніру. Про це повідомили в Федерації футболу міста. 

Дві команди найсильнішою Ліги “А” “Олімпія 2001” (Аульський водовід) і “Ліон” поступилися командам класом нижче “Вогнеборцю” Северодонецьк та “Альянсу”. Усе по порядку. У кубкових матчах не завжди перемагають сильніші і це істини. “Вогнеборець”, програючи 1:3 по ходу матчу, не злякався найсильнішої команди Кам’янського. За підсумками першого кола чемпіонату міста з футзалу олімпійці йдуть на першому місці. “Вогнеборець” якимсь неймовірним чином зрівняв рахунок, а у серії пенальті святкував перемогу. “Альянс” дав справжній бій “Ліону”. Матч міг завершитися теж нічиєю, але на останніх секундах не змогли реалізувати дев’ятиметровий штрафний.

“Альянс” з третьої Ліги “В” творить другу сенсацію. Ще один цікавий був матч. Відкриття сезону команда “Легіон” з Ліги “В” вигравала 3:1 у “Петриківки” з Ліги “Б”, але не втримали рахунок і програли 3:5, петриківці вчасно оговталися. В 1/4 фіналу Кубку у неділю зустрінуться:

“Атлетік”-“Штурм” 13.00
«ГЕС» – «Дніпровський кар’єр” 13.30
«Вогнеборець» – “Петриківка” 14.00
“Альянс” -“Самсон” 14.30
Полуфінали і фінал відбудеться в один день. Чекаємо нових несподіванок.
Результати 1/8 фіналу
«ГЕС» – « ПМГУ МПС” 2:1
«ПМГУ Каместаль» –
«Дніпровський кар’єр» 2:5
«Олімпія 2001» (Аульський водовід)– «Вогнеборець» 3:3 (пенальті 4:5)
“Петриківка”-“Легіон” 5:3
“Атлетик”-“Баглій” 3:0
“ПМГУ МПС 2”-“Штурм” 0:2
“Ліон”-“Альянс” 2:3.

Джерело

Новини України