У Кам`янському відбулося засідання міськради

Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов.

“Сьогодні відбулося останнє в цьому році засідання сесії міської ради.
Основне питання – затвердження бюджету територіальної громади на 2024 рік. Попри економічні складнощі ми знайшли можливість передбачити кошти на допомогу нашим військовим ЗСУ та родинам загиблих Героїв, на ремонт захисних споруд, вирішення питань обороноздатності й життєзабезпечення міста та на інші галузі.
Зокрема, затвердили програму економічного і соціального розвитку Кам’янської міської територіальної громади на 2024 рік. Продовжимо співпрацю із Європейським інвестиційним банком щодо завершення вже розпочатих проєктів та візьмемося за реалізацію нових.
Внесли зміни до низки міських програм соціального спрямування. Зокрема, відкоригували програму соціального захисту та підтримки Захисників і Захисниць України, членів їх сімей та членів сімей загиблих захисників.
В рамках Програми підтримки внутрішньо переміщених осіб на 2023–2025 роки збільшили видатки на відшкодування витрат на сплату житлово-комунальних послуг мешканцями модульного містечка.
Затвердили зміни до програми соціального захисту населення, які також передбачають відшкодування проїзду пільгових категорій на маршрутах №14 та 14А.
Оновили склад списку присяжних Баглійського районного суду на 2022–2025 роки.
Також розглянули низку земельних питань.
Дякую всім депутатам за плідну роботу протягом всього року та вітаю з прийдешніми новорічними святами. Працюємо на Перемогу України!” – поділився мер.

Джерело

Новини України