Клуб «Краєзнавець» святкує 25-річний ювілей!

Сьогодні краматорський Клуб «Краєзнавець» святкує 25-річний ювілей! Про подію повідомив керівник клубу, відомий краєзнавець Володимир Коцаренко. 

«Сьогодні Клубу Краєзнавець — 25. Вітаю, колеги!
Вітаю шанувальників Історії рідного міста.
Впродовж дня бажаючих запрошую до трибуни: нехай пролунають добрі слова і побажання».

Привітання краєзнавцям написали представники влади, колеги та друзі з різних куточків країни.

Клуб «Краєзнавець» отримав подяку за багаторічну плідну працю з дослідження історії рідного краю від начальника Краматорської міської військової адміністрації Олександра Гончаренко. 

Олександр Гончаренко: «Дорогі краєзнавці міста Краматорська, учасники Клубу! Вітаю вас зі святом, з 25-ти річним ювілеєм! Перш за все, дякую за ту неймовірну роботу з дослідження історії нашого краю, яку ви робите! Дякую за те, що відкриваєте краматорцям нові, незнані раніше факти й цікавинки про Наш Краматорськ! Бажаю вам наснаги на подальшу працю, розвиток і багато-багато нових історій про місто, яке всі ми любимо!».

Sergey Lukovenko: «КЛУБУ «КРАЄЗНАВЕЦЬ» 25 РОКІВ! ВІТАННЯ ВІД «СТАРОГО РУДНИКА»

Мирноградський міський осередок Національної Спілки краєзнавців України «Старий рудник» вітає наших колег-краєзнавців з Краматорська з ювілеєм клубу «Краєзнавець» У цей важкий час для нашої країни, для українського народу, для кожного з нас бажаємо всім Вам сил та здоров’я, щоб з подвійними силою та бажанням продовжити Вашу шляхетну краєзнавчу діяльність на благо нашої України і надалі виконувати Вашу почесну місію у справі популяризації знань з історії рідного краю, патріотичного виховання молоді, в збереженні історичной та культурної спадщини України! Щиро бажаємо всім краматорським краєзнавцям, щоб кожна їхня подорож в історичне минуле рідного краю закінчувалася новими відкриттями і цінними знахідками. Нехай на тернистому шляху кожного дослідника його супутниками будуть успіх і удача, а багаторічна благородна праця кожного «зберігача історії» буде відзначена визнанням, пошаною і повагою колег. А всім нам Перемоги, Миру та Спокою, щоб завершити нашу почесну справу «написати правдиву і повну історію України». СЛАВА УКРАЇНІ! З ЮВІЛЕЄМ! ЗІ СВЯТОМ! ШАНОВНІ КОЛЕГИ ТА ДРУЗІ!».   Елена Дмитриева: «Найщиріші вітання від клубу «Краєзнавець» Харківська державна наукова бібліотека ім В.Г. Короленка  Бажаємо краєзнавцям Краматорська нових відкриттів, клубу — творчого довголіття і всім нам — Перемоги!».   Наталія Волошина, директор Музею історії Краматорська: «Від всього серця вітаю вас наші невтомні краєзнавці, миру,злагоди, добра, міцного здоров’я та щастя всім вам,нових творчих здобутків та успіхів».   Клуб «Краєзнавець» відіграє значну роль у культурному житті міста. Завдяки його роботі ми дізналися багато цікавого про історію Краматорська та мешканців. І відкриття продовжуються. «Східний проєкт» бажає клубу довгих років творчого цікавого життя, нових відкриттів та знахідок! З ювілеем!

 

 

 

 

 

Джерело

Новини України