Польська поліція назвала можливу причину аварії мікроавтобуса

ДТП з українським мікроавтобусом поблизу польського населеного пункту Белжец могла статися через втому жінки-водія.

Про це повідомила  речниця поліції міста Томашів-Любельський Малгожата Павловська.

“ДТП сталася, ймовірно, через втому водійки мікроавтобуса», — сказала Павловська.

Вона зазначила, що за уточненими даними, в аварії загинув 17-річний українець. Восьмеро пасажирів мікроавтобуса потрапили до лікарень у містах Любачів, Замосць і Томашів-Любельський. Загрози життю потерпілих немає. Читайте також: У Польщі мікроавтобус з українцями зіткнувся з вантажівкою: загинула 33-річна жінка

Речниця поліції також повідомила, що і жінка-водій мікроавтобуса, і 30-річний водій вантажівки Volvo, в який врізалася машина, були тверезими. Обидва водії — громадяни України.

Поліціянти вже допитали водія Volvo. Всі учасники автопригоди також будуть опитані, щойно дозволятиме їхній фізичний стан.

Як повідомлялося, мікроавтобус української реєстрації потрапив у ДТП вранці на дорозі №17 у районі населеного пункту Белжец Люблінського воєводства, приблизно за 30 км від кордону з Україною. Мікроавтобус врізався у вантажівку, що стояла на узбіччі, очікуючи перетину кордону у пункті пропуску “Гребенне — Рава-Руська”.

Через протест польських перевізників черги вантажівок біля пунктів пропуску на кордоні з Україною розтягнулися на десятки кілометрів.

Джерело

Новини України