В Одеській області проводять профілактичні заходи

З метою зменшення аварійності на території обслуговування поліцейські нагадують водіям  про необхідність дотримуватися безпечної дистанції, швидкісного режиму, вмикати денні ходові вогні, користуватися пасками безпеки. Особливу увагу водіїв акцентують на заходах безпеки під час нічних поїздок, коли вони мають бути максимально уважними та обережними.

«Наголошуємо, що автодорога М-15 з дуже інтенсивним рухом, і закликаємо всіх водіїв неухильно дотримуватися правил дорожнього руху, а у разі виникнення надзвичайних ситуацій невідкладно звертатись на спецлінію «102», — зазначив інспектор відділу реагування патрульної поліції Ізмаїльського районного відділу поліції Валентин Василіогло.

Також поліцейський акцентував увагу на причинах виникнення більшості ДТП з тяжкими наслідками. Основні серед них – перевищення водіями швидкості; порушення правил проїзду перехресть; керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння.

Шановні громадяни, пам’ятайте, що безпека на дорозі залежить від зусиль усіх учасників дорожнього руху. Дотримуйтесь правил, проявляйте терпіння та повагу один до одного. Разом зробимо наші шляхи безпечнішими.

Поліцейські і надалі забезпечуватимуть безпеку дорожнього руху.

Джерело

Новини України