В Одесі відомому меценату вручили подарунок від Королівського дому Великої Британії

Настоятелька Свято-Архангело-Михайлівського жіночого монастиря матушка Серафима вручила подарунок від Королівського Дому Великої Британії меценату Володимиру Продивусу за участь у проекті «Україна — Велика Британія: шляхи співтворчості» та відзначила, що ця велика творча виставка художників з Великої Британії та з України зібрала багато шанувальників і англійського і українського мистецтва в Одесі.

«Вони всі дякували вам. Цю виставку відвідав наш мер Геннадій Леонідович Труханов. И ви зараз підтримуєте наш проект, щоб ми продовжили її самі в Великій Британії.
Нехай цей подарунок, який свідчить про зв’язки з королівським домом Великобританії, цей сувенір, пов’язаний із ювілеєм шлюбу королівської пари Діани та нинішнього короля Англії, говорить про те, що Великобританія та корона Великобританії завжди допомагала і зараз допомагає нам і що ви є тією людиною, яку дуже шанують в цій європейський країні», — сказала ігуменя жіночого монастиря УПЦ в Одесі.

Як ми повідомляли, у міжнародному культурному центрі UNION відбулося відкриття виставки «Україна — Великобританія: шляхи співтворчості», де представлені роботи українських митців центральної України та Півдня та їхніх колег з Великобританії.

Виставка проходила за підтримки Департаменту культури, міжнародного співробітництва та євроінтеграції ОМР та сприяння КУ «Міська художня галерея», а також завдяки підтримці благодійного фонду Валентина Продівуса.

Джерело

Новини України