Батько Ф’юрі назвав умову для поєдинку свого сина з Джошуа

Батько Ф'юрі назвав умову для поєдинку свого сина з Джошуа

Фото: Getty Images Тайсон Ф’юрі та Ентоні Джошуа

Джон Ф’юрі вважає, що для бою є шанси, але тепер доведеться виконати чимало умов для проведення.

Тайсон Ф’юрі може в майбутньому зустрітися із Ентоні Джошуа. Про це заявив батько чемпіона світу за версією WBC у надважкій вазі Джон Ф’юрі.

Утім тепер для цього слід виконати дуже багато умов. Передусім обидва боксери мають перемогти своїх майбутніх суперників.

«У Джошуа є свої проблеми. І тут може скластися ситуація, як із боєм Леннокс Льюїс — Ріддік Боу, який так ніколи і не відбувся. Джошуа потрібно перемогти 23 грудня, а потім він поб’ється з Вайлдером. Йому потрібно підкорити дві вершини, перш ніж він добереться до Тайсона. Зрештою, у нього був шанс, чи не так? Але Джошуа його втратив. Через усе це Ентоні опинився в слизькому становищі. Обидва його бої — це не просто бананова шкірка, його можуть перемогти. У Валліна є всі шанси перемогти Джошуа.

Так що на сьогоднішній день цей бій пішов. Ця пташка полетіла. Цей корабель відплив. Але якщо Ей Джей продовжить перемагати, якщо він пройде Валліна, переможе Вайлдера, а Тайсон стане абсолютним чемпіоном, то знаєте що? Гра продовжиться.

Це буде найбільший бій в історії, який покажуть по ТБ. Хіба не так втілюються мрії? Я б нічого не хотів більше за це. Я думаю, що з цим боєм ніщо і ніколи не зрівняється», — цитує Ф’юрі-старшого Boxing Social.

Раніше Філіп Хрговіч назвав свого фаворита бою Усик — Ф’юрі.

 

Джерело

Новини України