Росія стала виробляти більше ракет, ніж до повномасштабної війни, — ГУР

Зараз військово-промисловий комплекс Росії працює над тим, щоб покрити втрати в озброєнні, спричинені вторгненням в Україну.

Андрій Юсов розповів про виробництво озброєння в Росії / УНІАН, Олександр Синиця

У Росії є просування у виробництві дронів. Крім того, в РФ зараз виготовляють більше ракет, ніж до повномасштабного вторгнення в Україну в лютому 2024 року. 

Про це повідомив в ефірі телемарафону представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов. При цьому, за його словами, ці обсяги виробництва все одно не дозволяють окупантам накопичувати зброю. 

«Якщо говорити про дрони – у них є просування в цьому напрямку. Щодо ракетного виробництва – так, це більше, ніж до повномасштабного вторгнення, але все ще вкрай недостатньо, щоб заповнити їх втрати в результаті масованих ракетних ударів проти України», – зазначив він.

Відео дня

Юсов додав, що зараз військово-промисловий комплекс Росії працює над тим, щоб покрити втрати в озброєнні, які були понесені у зв’язку з повномасштабною війною проти України. 

«Говорити про накопичення і відновлення того рівня, який був до повномасштабного вторгнення, за більшістю номенклатури ми зараз не можемо», – констатував представник української розвідки.

Джерело

Новини України