Київ-Баскет обіграв БІПА у першому матчі під керівництвом Забірченка у перший день столичного бабла Суперліги FAVBET

Форвард киян Заплотинський оформив потужний дабл-дабл — 16+16

Київ-Баскет обіграв БІПА у першому матчі під керівництвом Забірченка у перший день столичного бабла Суперліги FAVBET

БИПА — Киев-Баскет. Фото — fbu.ua

Київ-Баскет здобув непросту перемогу над БІПА у матчі домашнього бабла Суперліги FAVBET – 76:68.

Одесити сильно провели першу чверть і зрештою зуміли її виграти з перевагою у чотири очки. У наступному ігровому відрізку кияни різко додали, і на велику перерву пішли лідерами – 38:30.

Майже весь час господарі успішно тримали суперника на дистанції в плюс-мінус десять очок. Але наприкінці БІПА зробила ривок, за пару хвилин до кінця скоротила відрив до -2. Проте вирішальні хвилини залишилися за киянами, які зуміли втримати переможний рахунок.

MVP поєдинку став форвард столичної команди Вадим Заплотинський, який оформив дабл-дабл – 16 очок і стільки ж підбирань.

Зазначимо, що цей матч для Київ-Баскета став першим під керівництвом нового головного тренера – Дмитра Забірченка. Фахівець знайшов собі нове місце роботи на початку тижня, після того, як стало відомо про зняття зі змагань Будівельника, в якому Дмитро небезуспішно працював раніше.

Київ-Баскет виграв шостий матч із 13 і закріпився на сьомому місці в таблиці. БІПА залишилася передостанньою.

  • Баскетбол. Суперліга FAVBET. Регулярний чемпіонат

БІПА – Київ-Баскет – 68:76 (21:17, 9:21, 13:17, 25:21)

БІПА: Льюїс (18 + 11 підбирань), Шашков (18), Рябчук (9 + 5 підбирань + 8 передач), Кадигроб (7 + 5 підбирань), Товкач (5), Нєамцу (4 + 5 підбирань), Бугорський (4 ), Малиновський (3)

Київ-Баскет: Заплотинський (16 + 16 підбирань + 5 блок-шотів), Хаймон (16), Байнум (16), Стародуб (11), Кошеватський (5 + 6 передач), Кісільчук (4), Зайцев (4)

Джерело

Новини України