Залишив тіло в автомобілі: у Львові суд виніс вирок у жорстокому вбивстві (ВІДЕО, ФОТО)

Фото: Варта 1

У Львові Франківський районний суд виніс вирок раніше судимому 45-річному львів’янину Олександру Тхелідзе, який до смерті побив свого знайомого у 2018 році та залишив тіло в автомобілі на вул. Володимира Великого. Про оприлюднення вироку повідомив zaxid.net

Підозрюваного затримали наступного року (2019), коли він скоїв ще один злочин —  пограбував жінку на вулиці. За ці злочини йому присудили сім років позбавлення волі.

Так, за матеріалами справи, жорстоке вбивство сталося у вересні 2018 року близько 22:00 в автомобілі «Citroen C25», припаркованому на вул. Володимира Великого, 63.

Слідство встановило, що Олександр Тхелідзе побив свого 44-річного знайомого через відмову повернути борг та телефон.

«Обвинувачений завдав товаришу не менше трьох ударів кулаком у печінку та інші частини тіла, що спричинило гостру внутрішню кровотечу та смерть потерпілого.
Окрім того, у серпні наступного року близько 22:30 Олександр Тхелідзе напав на перехожу на вулиці, зірвавши з її шиї золотий ланцюжок з кулоном, вартістю близько 10 тис. грн, після чого одразу був затриманий чоловіком потерпілої», — йдеться у матеріалі.

На засіданні суду обвинувачений визнав свою вину у смертельному побитті знайомого та розкаявся. Щодо грабежу перехожої визнав вину частково, однак не зміг пояснити, в чому частковість його вини.

Суд визнав Олександра Тхелідзе винним у грабежі та умисному тяжкому тілесному ушкодженні, що спричинило смерть потерпілого (ч.2ст.15; ч.2ст.186; ч.2ст.121 ККУ). За сукупністю злочинів йому присудили остаточне покарання у вигляді семи років та одного місяця позбавлення волі. Строк відбування покарання рахуватимуть з моменту його фактичного затримання у серпні 2019 року. Цей вирок ще може бути оскаржений в апеляції.

Нагадаємо, що подія трапилася 2018 року. Близько 07:00 год., в автомобілі перехожі помітили тіло чоловіка.

Це сталося на вул. Володимимра Великого, 63, поблизу «Ощадбанку», повідомляла Варта 1 з місця події.

Відео Варта 1, архів

Фото Варта 1

Фото: Варта 1

У білому бусі «Сітроен С 25» на пасажирському сидів чоловік, у якого на голові була кров з ознаками побоїв.

Він перебував без ознак життя. 

Джерело

Новини України