Автівка з посадовцями Міноборони в чоло зіткнулася з фурою на Львівщині. Хто загинув у легковику

Військові Державної спеціальної служби транспорту Міністерства оборони перебували у відрядженні.

Про загибель військових повідомила Державна спеціальна служба транспорту Міністерства оборони, пише DailyLviv.com.

 «16 грудня близько 14.30 під час робочого відрядження на Львівщині  внаслідок ДТП загинув заступник Голови адміністрації Держспецтранслужби полковник Жигунов Віктор Михайлович, підполковник Кравець Василь Вікторович, солдат Сологуб Дмитро Григорович та громадянка Дубровська Наталія Іванівна»,- йдеться в повідомленні.

Читайте також: Нардеп Ніколаєнко підтвердив смертельну ДТП, але каже, що не порушував ПДР

Як повідомляють ЗМІ, легковик «Ford Focus», в якому їхали військові, зіткнулася із фурою «Volvo». Унаслідок ДТП, рух на цій ділянці магістралі був перекритий від обіду до пізнього вечора. За словами очевидців, лобове зіткнення сталося, коли легковик пішов на обгін. На відео, які опублікували львівські телеграмканали, видно, що від удару легкове авто перетворилося на брухт.

Як пише Zaxid.net з посиланням на Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги, четверо постраждалих в цій ДТП, віком близько 40 років, отримали травми несумісні з життям. Усі померли ще до приїзду медиків «швидкої». Водій фури отримав гостру реакцію на стрес, йому надали медичну допомогу, від госпіталізації він відмовився.

Нагадаємо, 13 грудня п’ять автомобілів зіткнулися у Дрогобичі через п’яного водія.

Джерело

Новини України