Окупанти вбили захисника України з Одеської області, який був батьком двох маленьких донечок

В село Гандрабури Ананьївської громади прийшла похоронка. На війні з російськими окупантами, боронячи Херсонські рубежі, під населеним пунктом Тягинка загинув 7 грудня Олександр Богачук, красень-козак, матрос, військовослужбовець самохідного артилерійського взводу самохідної артилерійської батареї самохідного артилерійського дивізіону Збройних Сил України.

Йому було усього лише 28 років… В одну мить без батька залишилися дві маленькі донечки, без коханого чоловіка — дружина Тетяна. Не тямлять себе від горя зажурені батьки, брат…

Олександр став до військової служби на початку лютого 2023 року, пишався тим, що захищає найрідніших та відчував себе на своєму місці, відчував поряд плече побратимів і натомість був для них вірним і надійним товаришем.

Він вірив, що швидко повернеться додому, що незабаром здолаємо ворогів. Будував подальші плани зі своєю любою Тетянкою, так сумував за донечками і так сильно хотів їх побачити…

Сашко повертається додому — назавжди. Розбиті серця рідних, немає втішення їм у цьому горі. Скорботно завмирає Ананьївщина, в наших серцях поселився сум, на очах — сльози.

«Схиляючи голови у скорботі, ми завжди пам”ятатимемо Олександра Богачука — воїна, Героя, захисника. Славний і хоробрий козак, який віднині приєднується до Небесної січі козацької.
Спочивай з миром, воїне! Вічна тобі слава та наша незгасна пам”ять і вдячність», — йдеться у повідомленні на сторінці Ананьївської громади.

Про дату, час та місце прощання з бійцем буде повідомлено додатково.

Джерело

Новини України