Шовковський: Завдання Динамо — чемпіонство і виховування молодих гравців

Шовковський: Завдання Динамо - чемпіонство і виховування молодих гравців

Фото: ФК Динамо Київ Олександр Шовковський

Виконувач обов’язків головного тренера киян прокоментував перемогу над Металістом 1925 в перенесеному матчі третього туру УПЛ.

Олександр Шовковський розповів, які завдання має на сезон очолюване ним Динамо. Після перемоги над Металістом 1925, виконуючий обов’язки головного тренера заявив, що перед командою стоять максимальні завдання, при цьому їх спробують досягти за рахунок власних виконавців.

«Для вболівальників чудово, коли багато голів. Це гра, футбол, а його люблять за забиті м’ячі. Але кожна команда ставить перед собою свої завдання. Перемога — це завжди приємно, але якість гри теж має велике значення. Тому перемогою задоволений, а результатом — ні. Багато помилок зробили, мали догравати матч спокійніше.

Гравці повинні прогресувати, а чи стануть вони майбутнім Динамо чи якогось іншого клубу залежить від їхнього сприйняття футболу та від виконання вимог, які ставлять перед ними і керівництво клубу, і тренерський штаб. Головне — втілювати це в матчах.

Завдання клубу — це і результат, і чемпіонство, і виховування нових молодих гравців, щоб вони грали на найвищому рівні», — сказав Шовковський Football Hub.

 

Джерело

Новини України