ДТП в Одеській області: від отриманих травм помер у кареті швидкої допомоги

Унаслідок автопригоди, що сталася у селі Кароліно-Бугаз, загинув пішохід. Правоохоронці попередньо встановили, що водій автомобіля «Chevrolet» здійснив наїзд на пішохода, коли він перебігав дорогу у недозволеному для цього місці, неподалік від пішохідного переходу.

Потерпілий від отриманих травм помер у кареті швидкої допомоги. Поліцейські перевірили водія на стан сп’яніння, він був тверезим.

На місці події працювали слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод СУ ГУНП в Одеській області та співробітники територіального підрозділу поліції.

«Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. В рамках кримінального провадження слідчі призначили низку експертиз, а транспортний засіб помістили на арештмайданчик. Слідство триває. Правоохоронці встановлюють повні обставини автопригоди», — прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Джерело

Новини України