У суботу поховають двох львів’ян, які загинули на фронті: що відомо про Олега Павлова та Анатолія Березяка (ФОТО)

ФОТО: Варта1

У суботу, 9 грудня, Львів попрощається з військовослужбовцями Анатолієм Березяком та Олегом Павловим, які загинули від рук російських окупантів, захищаючи Україну. Про це повідомляє Львівська міська рада.

Чин похорону військовослужбовців розпочнеться о 10:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, о 10:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїнів на Личаківському кладовищі.

Олег Павлов (26.06.1980-24.11.2023). Львів’янин. 

Навчався у Середній загальноосвітній школі №68 міста Львова. У мирний час займався приватним підприємництвом та перебував у Естонській Республіці. Займався колекціонуванням монет, був винятково люблячим чоловіком та батьком.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації повернувся з-за кордону та, попри відсутність будь-якого військового досвіду, став на захист Батьківщини. Боровся із російськими загарбниками на Харківщині у лавах 60-ї окремої піхотної Інгулецької бригади Корпусу резерву Сухопутних військ Збройних Сил України.

У Олега Павлова залишилися дружина, троє дітей, сестра та племінники.

Анатолій Березяк (08.05.1969-29.11.2023). Львів’янин. 

Навчався у колишній Середній загальноосвітній школі №26 міста Львова. У 1986 році вступив до Львівського середнього професійно-технічного училища №56.

Протягом 2011-2015 років обіймав посаду водія автотранспортних засобів у Публічному акціонерному товаристві «Західенерго». Згодом працював водієм у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Хмільний дім» та ТОВ «Львівська пивна компанія». У вільний час захоплювався рибальством, обожнював активний відпочинок на природі. Був винятково доброю, життєрадісною людиною та турботливим сім’янином.

Із початком повномасштабного вторгнення рф став на захист Батьківщини від окупантів. Боронив територіальну цілісність та суверенітет держави у лавах 30-ї окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького оперативного командування «Північ» Сухопутних військ Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на східному напрямку фронту.

У Анатолія Березяка залишилися дружина, син і донька.

Джерело

Новини України