Промоутер назвав умову проведення поєдинку між Вайлдером і Джошуа

Промоутер назвав умову проведення поєдинку між Вайлдером і Джошуа

Фото: Boxing Social Деонтей Вайлдер та Ентоні Джошуа

Едді Хірн висловився з приводу організації бою між двома колишніми чемпіонами світу з боксу.

Ентоні Джошуа і Деонтей Вайлдер обов’язково зустрінуться в ринзі в майбутньому. Утім для цього обом бійцям треба обов’язково здолати своїх майбутніх суперників. Таку умову для організації поєдинку двох колишніх чемпіонів світу поставив промоутер Едді Хірн.

«Ймовірно, що після бою Ф’юрі — Усик, якщо він відбудеться, пояси будуть розділені, особливо IBF. Якщо це станеться і Джошуа переможе Отто Валліна 23 грудня, то це буде бій Хрговіча проти Джошуа, але на той час, цілком ймовірно, контракт на бій Джошуа — Вайлдер буде вже укладено.

Тоді ми не зможемо розвернутися, ми на повному ходу намагаємося провести поєдинок із Вайлдером і фінальний елімінатор WBC, якщо це так називається, але я просто назвав би його найбільшим боєм в історії. Коли цей бій відбудеться, а відбудеться він тільки в тому випадку, якщо вони обидва переможуть 23 грудня в одному карді, то цей поєдинок стане найбільшим боєм у боксі», — наводить слова Хірна Boxing Social.

Нагадаємо, обидва боксери проведуть свої наступні поєдинки в рамках великого боесерського шоу у Саудівській Аравії. Ентоні Джошуа проведе бій проти Отто Валліна, а Деонтей Вайлдер — проти Джозефа Паркера.

Раніше Вайлдер передбачив переможця поєдинку між Джошуа і Валліном.

 

Джерело

Новини України