Полягли воїни Сергій Сидоренко, Сергій Мусаєв та Руслан Голубенко з Полтавщини

За інформацією: Суспільне Полтава.

Загинули Сергій Сидоренко, Сергій Мусаєв та Руслан Голубенко . Pexels

Військовослужбовці Сергій Сидоренко, Сергій Мусаєв і Руслан Голубенко з Полтавщини полягли під час оборони України від російської армії. Чоловіки родом з Кременчуцького та Миргородського районів.

Загиблий воїн Сергій Мусаєв

Сергій Мусаєв. Фото надала Ю. Перепелятник

Сергій Мусаєв проживав у місті Кременчук. На військову службу його призвали у лютому 2023-го року. Чоловік був розвідником, повідомила Суспільному речниця Кременчуцької міської ради Юлія Перепелятник.

Загинув Сергій 29 листопада у результаті стрілецького бою поблизу села Терни Донецької області. Про це Суспільному повідомив речник Полтавського обласного ТЦК та СП Роман Істомін. За його словами, воїн мав звання старший солдат, йому було 39 років.

Як повідомила Юлія Перепелятник, у Сергія залишилися дружина та син. Поховають військовослужбовця 11 грудня на Свіштовському кладовищі у Кременчуці.

Загиблий воїн Руслан Голубенко

Руслан Голубенко. Фото: Facebook Білецьківський ліцей

Руслан Голубенко проживав у селі Білецьківка, йдеться на сайті Кам’янопотоківської громади.

21-річний солдат поліг 5 грудня 2023-го року під час наступу з боку російських військових. Це сталося поблизу села Берестове Донецької області, повідомив речник Полтавського обласного ТЦК та СП Роман Істомін.

Коли попрощаються з воїном, поки невідомо.

Загиблий воїн Сергій Сидоренко

Сергій Сидоренко проживав у селі Ціпки Краснолуцької громади. 43-річний воїн мав звання солдат. Він загинув 4 грудня 2023-го під час виконання бойового завдання біля села Бердичі на Донеччині. Про це Суспільному повідомив речник Полтавського обласного ТЦК та СП Роман Істомін.

Коли та де буде прощання поки невідомо.

Новини України