Як друг хочу, щоб Ф’юрі завершив кар’єру ще до бою з Усиком — Макдона

Як друг хочу, щоб Ф’юрі завершив кар’єру ще до бою з Усиком - Макдона

Фото: Getty Images Ф’юрі порадили завершити кар’єру до зустрічі з Усиком

Ірландський тренер з боксу непокоїться станом здоров’я англійського чемпіона світу WBC.

Тайсону Ф’юрі не слід виходити на бій проти Олександра Усика 17 лютого наступного року, а завершити професійну кар’єру. Так вважає відомий тренер Пітер Макдона.

Ірландський спеціаліст непокоїться здоров’ям англійського чемпіона світу WBC. Він вважає, що британський боксер може не виступити у повну силу проти українця.

«Ми бачили Тайсона проти Нганну, він не зміг залізти в голову Френсіса. Усик — боксер іншого рівня. Працюю з боксером, який був у таборі Олександра. Усик плаває в морі, коли в нього кидають бомби. Тож він не буде перейматися через базікання навколо, а покладатиметься на свій план на бій.

Чи думаю я, що Ф’юрі може перемогти Усика? Так. Чи думаю, що Тайсон щось втратив? 100%. Як друг хочу, щоб Ф’юрі завершив кар’єру.

До бою з Усиком. 100%. Хочу, щоб йшов на пенсію. Бо якщо щось піде не так — переймаюся через його ментальне здоров’я. Не думаю про гроші чи ще щось. Байдуже, скільки ти заробив, якщо щось не так з твоєю головою — тобі кінець.

Подивіться, проти яких боксерів Тайсон мав проблеми в ринзі. Він бився тричі з Вайлдером. Не забувайте, як Ф’юрі знищив Деонтея у другому поєдинку, але в третьому вже мав проблеми. Ми бачимо невеликий спад у Ф’юрі. Як друг та людина, яка переймається за Тайсона кажу: «Закінчуй з боксом», — сказав Макдона в інтерв’ю iFL TV.

Нагадаємо, раніше батько Ф’юрі несподівано не назвав свого сина фаворитом у бою з Усиком.

 

Джерело

Новини України