Галатасарай хоче продати скандального ексгравця Шахтаря до Росії

Галатасарай хоче продати скандального ексгравця Шахтаря до Росії

Фото: Getty Images Тете може скоро залишити Галатасарай

Колишній бразильський півзахисник «гірників» Тете може продовжити свою кар’єру у країні-агресорці.

Колишнього півзахисника Шахтаря Тете продовжують супроводжувати скандали. Нагадаємо, бразильський півзахисник влітку нинішнього року розірвав контракт із «гірниками» та вирішив перейти у Галатасарай, позбавивши донецький клуб можливості отримати за трансфер компенсацію.

Утім після того, як Шахтар домовився про компенсацію за свого іншого гравця — Манора Соломона, керівництво турецького клубу почало хвилюватися. У Стамбулі вважають, що ФІФА може змусити і їх заплатити за бразильця, компенсація за якого може стати занадто великою для клубу.

Тому Галатасарай вирішив позбутися футболіста, який став справжнім баластом. Як повідомляє Fotospor, поки що агенти Тете не змогли принести до Стамбулу пропозицій з Європи. Варіанти із працевлаштуванням бразильця на Близькому Сході є, але там також побоюються проблем з ФІФА та Шахтарем й не поспішають приступати до конкретики.

Водночас із Галатасараєм вже зв’язалися деякі клуби з Росії. Ряд агентів припускає, що якщо стамбульці продадуть Тете у країни-агресорки, то це позбавить турецький клуб будь-яких проблем, але існує також і протилежна думка — неприємностей може стати навіть більше.

На даний момент варіант із продажем Тете в Росію є останнім шансом для Галатасарая, і якщо інших можливостей у січні так і не представиться, то турецький гранд, ймовірно, буде готовий піти на таку угоду.

У поточному сезоні 23-річний Тете провів за Галатасарай 18 матчів, у яких відзначився 1 голом та 2 асистами.

 

Джерело

Новини України