Ігуменя жіночого монастиря УПЦ в Одесі привітала зі святом: Храм Божий є великим скарбом у житті кожного християнина

Настоятелька Свято-Архангело-Михайлівського жіночого монастиря привітала містян з великим святом. Відео оприлюднено на її сторінці у соцмережі Фейсбук.

«Введення у храм Пресвятої Богородиці, — прекрасне, благословенне свято, яке дороге кожній християнській душі, адже воно розповідає нам, як треба з дитинства відвідувати храм Божий, всім серцем любити молитву у ньому, зростати в храмі у Христі, приносити плоди віри і духу.
Пресвята Богородиця з малечку перебувала в храмі Божому. Саме там вона почула слова Архангела «Радуйся Благодатна, Господь з Тобою». Саме там вона відчула, що до неї прийшло велике щастя, — бути матінкою Спасителя світу.

Отож і ми завжди перебуваючи в храмі духовно зростаємо у Христі. Ми приносимо плоди віриі покаяння під час таїнства сповіді та Святого причастя.

Храм Божий є великим скарбом у житті кожного християнина.

Нехай кожен з нас вчиться у Пресвятої Діви Марії незважаючи на все любити Божий храм. Приходити туди і дихати благодатним повітрям служби Божої і постійно змінюватися на краще.

Нехай Матір Божа допомагає нам в цьому.Нехай в наших сім»ях всі знають про те, що діточок треба виховувати саме так як виховувалася при Божому храмі Пречиста Діва Марія. Зі святом вас», — йдеться, зокрема, у привітанні.

Джерело

Новини України