В Одеській області закликали створити живий коридор

Гірка звістка з війни прийшла до Петропавлівської громади Білгород-Дністровського району. 15 листопада 2023 року під час виконання бойових завдань у Луганській області, Сватівському районі, біля села Сергіївка, внаслідок ворожої атаки загинув Литинський Сергій Борисович. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на офіційну сторінку громади.

Народився Сергій 31 січня 1987 року в селі Петропавлівка, де і закінчив школу. Далі навчався в Ізмаїльському технікумі, де отримав професію електрика. Пізніше був призваний до армії. Службу проходив у місті Калуші Івано-Франківської області. Після армії почав працювати у Києві.

З 2014 по 2015 рік був учасником антитерористичної операції.

“Сергій виріс у люблячій родині, завжди був опорою для батьків, допомагав їм. Завжди вболівав душею і серцем за рідну Батьківщину, тому з першого дня повномасштабного вторгнення пішов захищати рідну землю. Молодому, енергійному, люблячому життя герою всі плани на майбутнє зруйнувала війна. Сергію назавжди залишиться 36”,– йдеться у повідомленні.

Петропавлівська ОТГ висловлює щирі співчуття батькам: Борису Захаровичу і Галині Юхимівні, рідним, друзям, побратимам загиблого Героя.

Прощання з захисником відбудеться у неділю, 3 грудня 2023 року, о 10 годині ранку.

Мешканців громади просять організувати живий коридор.

Джерело

Новини України