Народна депутатка Софія Федина народила хлопчика

Жінка не афішує особисте життя.

Народна депутатка 39-річна Софія Федина («Європейська солідарність») стала мамою. Про це повідомила нардепка Ірина Геращенко, пише DailyLviv.com.

«Ну, й найпозитивніша і найсвітліша новина цього дня — наша дорога Sofiya Fedyna стала мамою чудового хлопчика! Ми такі щасливі за Софійку і її родину. Малюку- здоровʼя! Нехай українців буде більше!

Говорила з Софійкою тільки но, вона всім дякує за теплі слова і привітання», — написала нардепка Ірина Геращенко.

Народний депутат Олег Синютка написав у ФБ, що сьогодні в родині спецпризначенця (колишнього десантника 80-тої бригади) Олега і народної депутатки Софії Федини зʼявився на світ первісток.

Як уточнили DailyLviv.com у пресслужбі обласного осередку Європейської солідарності, батьком дитини й чоловіком Софії Федини є Олег Король.

Софія Федина — українська співачка, телеведуча, політична і громадська діячка, член президії Світової федерації українських лемківських об’єднань, політолог-міжнародниця. 

Кандидат політичних наук, доцент кафедри міжнародних зв’язків і дипломатичної служби Львівського університету ім. Франка.

26 жовтня 2019 Софія Федина разом з військовою Марусею Звіробій в одній зі львівських кав’ярень записали відеозвернення до президента Зеленського, яке було розцінене органами влади як погроза життю президента.

У лютому 2020-го Федину викликали до ДБР з метою вручити підозру щодо кримінальної справи проти неї. 10 березня Печерський суд Києва обрав депутатці особисте зобов’язання як запобіжний захід у рамках справи про можливі погрози. 12 травня ДБР завершило розслідування, продовживши Федині запобіжний захід.

Джерело

Новини України