Гонщик Формули-1 зібрав 150 тисяч на продажу власного оголеного календаря

Гонщик Формули-1 зібрав 150 тисяч на продажу власного оголеного календаря

Фото: Getty Images Боттаса непокоїть проблема рака простати

Пілот Альфа Ромео Валттері Боттас заробив чималу суму, яку пожертвує на благодійність.

Валттері Боттас заробив пристойну суму на продажі календаря на 2024 рік з власними оголеними фото. Зазначимо, що на такий крок пілот Альфа Ромео пішов заради благородної благодійної мети. Як повідомляє Motorsport, зароблені кошти спортсмен відправить на боротьбу із раком простати.

Проєкт отримав промовисту назву BOTTASS 2024. У календарі міститься кілька світлин, де 34-річний гонщик позує без одягу. Один екземпляр вартував 20 доларів. Чверть суми з кожного продажу направлять на дослідження з лікування раку простати.

Гонщик Формули-1 зібрав 150 тисяч на продажу власного оголеного календаря

   Перша сторінка оголеного календаря від Боттаса

Початковий тираж у 10 000 екземплярів було швидко розпродано на сайті www.bottass.com, тому було надруковано ще одну партію. У результаті продажі принесли йому 150 тисяч доларів.

Боттас опублікував пост у Instagram, в якому він подякував усім за підтримку акції, яка має допомогти у дослідженнях та боротьбі з проблемами чоловічого здоров’я.

«Останній день Movember. Велике спасибі за всю підтримку в листопаді. За допомогою пожертв та календарів ми разом зібрали значну суму для Movember — це означає, що МИ дійсно допомогли, вплинемо і врятуємо життя багатьох людей.

Остаточні цифри будуть підраховані найближчими днями, але ми говоримо про зібрані кошти на суму близько 150 тисяч доларів!,» — написав Боттас.

        Переглянути цей допис в Instagram                      

Допис, поширений Valtteri Bottas (@valtteribottas)

Нагадаємо, раніше стало відомо про секс-скандал в одному з клубів НХЛ.

 

Джерело

Новини України