Скандал від УЄФА: організація віддала український клуб РФ

Скандал від УЄФА: організація віддала український клуб РФ

Фото: Getty Images Футболісти Зорі виходять на матч ЛК з українськими прапорами

Європейські футбольні чиновники відзначились черговим дивним вчинком по відношенню до України.

Черговий скандал від УЄФА по відношенню до України. Цього разу організація відзначилася не найкращим чином у своїх соцмережах.

Після завершення першої половини матчів ігрового дня у Twitter-акаунті Ліги конференцій з’явилася картинка з результатами ігор. При цьому у ній була допущена неймовірно скандальна помилка

Замість емблеми луганської Зорі, яка грала з Генком, на фото зобразили логотип клубу з країни-терориста московського ЦСКА. Зазначимо, що головним спонсором цього клубу є міністерство оборони Росії, бойовики якого нині ведуть загарбницьку війну на території України.

Окрім того, саме фанати ЦСКА є основою терористичного угрупування Еспаньол, яке займається бандитизмом і вбивствами на території нашої держави. А якщо додати до цього, що Зоря вже майже 10 років не може грати у Луганську на власному стадіоні, через тимчасову окупацію міста російськими військами, то помилка від УЄФА стає ще більш жахаючою.

Скандал від УЄФА: організація віддала український клуб РФ

   Скандальний твіт від УЄФА / Фото: Sport.ua

Зазначимо, що через пів години, після багатьох негативних відгуків у соцмережі, скандальний твіт видалили.

Нагадаємо, раніше президент УЄФА заявив про своє бажання бачити на Євро-2024 наступного суперника України — збірну Боснії і Герцеговини.

 

Джерело

Новини України