Андрій Шевченко може очолити Мілан

Андрій Шевченко може очолити Мілан

Фото: Getty Images Шевченко може повернутися до роботи в Італії

Керівництво «росонеррі» розглядає варіант зі звільненням нинішнього наставника Стефано Піолі.

Мілан готовий розстатися з головним тренером команди Стефано Піолі. Керівництво «росонеррі» розчароване останніми результатами команди, особливо домашньою поразкою у Лізі чемпіонів від Боруссії Дортмунд 1:3.

Як пише Get Italian Football News з посиланням на La Repubblica, тренера можуть звільнити у разі вильоту з Ліги чемпіонів. Власник команди хоче принаймні повернути вкладені у клуб гроші, водночас виліт з найпрестижнішого клубного турніру Європи серйозно вдарить по команді фінансово. Мілан може недорахуватися загалом 160 мільйонів євро.

Одним з тих хто може замінити Піолі на тренерському містку є Андрій Шевченко. Як повідомляє відомий інсайдер Ніколо Скіра, послуги легендарного у минулому футболіста Мілана були запропоновані керівництву «росонеррі».

Однак кандидатура 47-річного спеціаліста не є пріоритетною, адже не повністю переконує керівництво Мілана.

Нагадаємо, останнім місцем роботи Андрія Шевченка був Дженоа, на чолі якого українському тренеру вдалося виграти лише 1 гру з 11.

Додамо, що на даний момент Мілан йде останнім у групі F з п’ятьма очками. Щоб виконати поставлене завдання, підопічним Стефано Піолі, який очолює команду з жовтня 2019 року, необхідно в заключному турі перемагати на виїзді Ньюкасл і сподіватися, що ПСЖ програє в гостях невмотивованій дортмундській Боруссії.

Нагадаємо, раніше президент київського Динамо висловився про роботу нового головного тренера Олександра Шовковського.

 

Джерело

Новини України