У шкільній котельні Винників спалахнув газ. Є постраждалі

У котельні на вул. Галицькій, 54, яка обслуговує СЗШ №47 у м. Винники), близько 16:00 години під час зварювальних робіт виник невеликий витік і займання газу.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

Троє працівників Львівтеплоенерго отримали незначні опіки. Медики швидкої допомоги вже оглянули постраждалих – їхньому життю нічого не загрожує. На місці працює поліція. Причини події з’ясовують.

«Наші працівники проводили зварювальні роботи в котельні, яка знаходиться на території школи №47 у м. Винники та забезпечує її опаленням. Під час робіт виник витік газу і його миттєве займання. Працівники нашого підприємства отримали незначні опіки. Було викликано швидку, їх оглянули і надали потрібну медичну допомогу. Загрози для їхнього життя немає.

Читайте також: Економія — 30 млн грн на рік: об’єднали Залізничнетеплоенерго та Львівтеплоенерго

Ніхто з працівників школи та учнів не постраждав, адже котельня розташована в окремій будівлі, що віддалена від приміщення самого навчального закладу.

Також зараз на місці працює слідчо-оперативна група. Причини вибуху з’ясовують», — розповів Олександр Одинець, директор ЛМКП «Львівтеплоенерго».

За його словами, в котельні зараз також працюють ремонтні служби підприємства, щоб ліквідувати усі можливі несправності в котельні і забезпечити усіх споживачів, зокрема школу, теплопостачанням.

Читайте також: Вибух стався при розпалюванні котла: у Львові повідомили подробиці НП на Залізничнетеплоенерго

Джерело

Новини України