Міллер: Ф’юрі більший, а у Усика взагалі немає потужності

Міллер: Ф'юрі більший, а у Усика взагалі немає потужності

Фото: Getty Images Тайсон Ф’юрі й Олександр Усик

Скандальний американський боксер дав свій прогноз на поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу.

У Олександра Усика немає шансів на перемогу над Тайсоном Ф’юрі у бою за звання абсолютного чемпіона світу. Так вважає скандальний представник суперважкого дивізіону Джаррелл Міллер.

Американський боксер, якого раніше упіймали на вживанні допінгу заявив — британець має перемогти за рахунок своїх габаритів, адже в українця немає потужності вродженого суперважковаговика.

«Я все одно ставлю на Тайсона. Він більший, а у Усика взагалі немає потужності. Ф’юрі побився проти 125-кілограмового хлопця, який дійсно може вдарити. Скільки важить Усик? 100 кілограмів? У нього немає реальної потужності суперважковаговика. Він добре рухається, але коли хтось навалюється на тебе, викидає джеби і не боїться твоєї сили, це інший бій.

Я досі схиляюся на бік Тайсона у поєдинку з Усиком. У Олександра постійно виникають проблеми з великими суперважковаговиками», — сказав Міллер у коментарі FightHype.com.

Нагадаємо, що бій за звання абсолютного чемпіона суперважкого дивізіону між Усиком і Ф’юрі відбудеться 17 лютого 2024 року у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

Раніше тренер Ф’юрі розповів про тактику британця у бою з Усиком.

 

Джерело

Новини України