Довбик може пропустити більше матчів через травму

Довбик може пропустити більше матчів через травму

Фото: Getty Images Довбик може не зіграти з Валенсією

Головний тренер каталонського клубу не певен, що форвард збірної України встигне відновитися.

Артем Довбик може пропустити через травму більше матчів ніж вважалось раніше. Про це після матчу проти Атлетика повідомив головний тренер каталонців Мітчел.

Нагадаємо, Жирона на своєму полі не змогла перемогти клуб з Більбао, зігравши в нічию. Перед самим стартом поєдинку стало відомо, що форвард збірної України не вийде на поле у матчі.

Однак, тепер наставник Жирони поставив під сумнів участь українця і у наступному поєдинку клуба проти Валенсії, який відбудеться другого грудня.

«Атлетік, безсумнівно, найкраща команда, яка приїжджала сюди. Я почуваюся дуже щасливим і дуже задоволеним цим очком.

Жирона досягла позитивного моменту у чудовій грі між двома командами, у якій могло трапитися все, що завгодно, і продуктивність була дуже високою. Ггравці жодним чином не втратили обличчя в матчі.

Мадрид, Атлетіко, Бетіс, Реал Сосьєдад виграли. Якщо ми хочемо залишитися на вершині, ми маємо перемагати. Це дуже добре, що футболісти сердяться через нічию.

Форвард Артем Довбик вибув на останніх хвилинах через травму литки і може пропустити матч проти Валенсії 2 грудня», – цитує Мічела Marca.

Зазначимо, у цьму сезоні 26-річний нападник провів 13 матчів за Жирону, у яких забив сім голів і зробив п’ять гольових передач.

 

Джерело

Новини України