Тренер Динамо Загреб розповів, чому відсторонив гравця збірної України

Тренер Динамо Загреб розповів, чому відсторонив гравця збірної України

Фото: ФК Динамо Загреб Богдан Михайличенко може залишити Загреб

Богдан Михайличенко вже тривалий час не грає за хорватську команду і може залишити хорватський клуб.

Богдан Михайличенко більше грає у складі Динамо Загреб через неповагу до клубу. Про це розповів, головний тренер хорватської команди Сергей Якірович. Спеціаліст розповів, що вирішив відсторонити захисника збірної України після програшу у єврокубковому матчі.

«Після поразки від Баллкані в Приштині я вирішив його відсторонити. Громадськість думає, що я зробив це через його гру, але це неправда. Тому що якби я саджав гравців за їхню гру, я б міг позбутися десятьох! Богдан прийшов після гри в роздягальню, зняв труси і взяв телефон, розмовляючи по телефону так, ніби нічого не сталося… Я злюся через поразку! Виходить, що він з командою тільки фізично, а його дух в іншому місці. Я думаю, що такі гравці нам не потрібні», — цитує Якіровича N1.

Зазначимо, що останнім матчем 26-річного захисника за Динамо Загреб став матч Ліги конференцій проти Баллкані, який хорватська команда програла з рахунком 0:2. Гра відбулася 5 жовтня, з того часу українець не зіграв жодної хвилини. Михайліченко приєднався до хорватської команди у липні цього року. За цей час він віддав 2 результативні передачі у 15 матчах.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Роман Яремчук може залишити Валенсію і перебратись до Італії.

 

Джерело

Новини України