Чемпіон світу повідомив про завершення кар’єри у збірній

Чемпіон світу повідомив про завершення кар'єри у збірній

Фото: Getty Images Ді Марія втомився виступати за збірну

Аргентинець Анхель ді Марія розповів, який матч стане для нього останнім у формі «альбіселесте».

Анхель ді Марія скоро завершить свої виступи у футболці національної збірної Аргентини. Про це повідомив сам чемпіон світу 2022 року.

Вінгер «альбіселесте» заявив, що Копа Америка 2024 стане для нього останнім турніром у формі команди.

Також він не пройшов повз побиття аргентинських фанатів на матчі проти Бразилії.

«Я не можу висловити словами, наскільки овації людей наповнили мою душу в цей останній раз, я насолоджуюся кожною секундою цієї любові і любові моїх товаришів по команді, вони, мої друзі, без них ця історія не мала б такого значення. Любов кожного з них зробила мене тим, ким я є сьогодні.

На жаль, ми не можемо залишити поза увагою події, що сталися на стадіоні, ніхто не заслуговує на таке погане ставлення, побиття, сімей і дітей, наляканих посеред стадіону, де єдине, що мало статися, — це перегляд і насолода матчем у рамках футбольного фольклору. Хочеться сподіватися, що подібне більше не повториться. Ми, футболісти, завжди будемо захищати наших уболівальників, без сумніву.

На Копа Америка я востаннє одягну футболку Аргентини, з болем у душі та грудкою в горлі я прощаюся з найпрекраснішим, що трапилося зі мною в моїй кар’єрі: я носив її, потів і відчував її з усією своєю гордістю.

Спасибі вболівальникам, спасибі родині, спасибі друзям і товаришам по команді, ми продовжуємо творити історію, і це залишиться у віках. Вперед, Аргентина», — написав ді Марія в Instagram.

 

Джерело

Новини України