Президент УЄФА: Хотів би, щоб Боснія і Герцеговина вийшла на Євро-2024

Президент УЄФА: Хотів би, щоб Боснія і Герцеговина вийшла на Євро-2024

Фото: Getty Images Александер Чеферін

Александер Чеферін відзначився і ще однією заявою на підтримку суперника України по кваліфікації на чемпіонат Європи.

Александер Чеферін заявив, що хотів би бачити на Євро збірну Боснії і Герцеговини. Відзначимо, що цю заяву президент УЄФА зробив ще до проведення жеребкування раунду плей-офф відбору на Євро-2024.

Про свою симпатію до Боснії і Герцеговини він розказав 19 листопада відвідуючи сербське місто Лесковац

«Я дуже радий бачити таку гарну інфраструктуру і бути в цій частині Сербії, де я ніколи раніше не був. Я мало що бачив, крім літака та машини, але я дуже радий, що ми приїхали. Я радий, що ці частини Сербії отримують належну інфраструктуру.

Я радий, що три збірні з регіону близькі до виходу на чемпіонат Європи: Сербія, Хорватія та Словенії. Я хотів би, щоб Боснія і Герцеговина та Північна Македонія також пройшли кваліфікацію, але у них немає шансів. Боснія і Герцеговина виступатиме у плей-оф, але так, як вони грають… Звичайно, я хотів би, щоб якомога більше збірних з регіону вийшли на чемпіонат Європи», — наводить слова Чеферіна Sarajevo Times.

Нагадаємо, раніше була опублікована цитата Чеферіна. «Італія повинна кваліфікуватися на Євро-2024. Інакше це буде катастрофа. Збірна Італії надто важлива. Я думаю, що Італія виграє в України», — сказав Чеферін в кулуарах Франкфуртського книжкового ярмарку.

Після цього у поєдинку в Леверкузені між Україною та Італією суддя не поставив очевидний пенальті у ворота італійців. Команди зіграли унічию 0:0, що повністю задовільнило діючих чемпіонів Європи і вони вийшли у фінальну частину змагань.

Матч Боснія і Герцеговина — Україна відбудеться 21 березня 2024 року.

 

Джерело

Новини України