У Кременчуці збиратимуть подарунки для дідусів та бабусь: навіщо та як долучитися

За інформацією: Суспільне Полтава.

Подарунки, які передавали пенсіонерам 2022-го року. Фото: Facebook Молодіжний парламент Кременчука

У Кременчуці втретє збиратимуть подарунки для пенсіонерів. Це робитимуть в рамках проєкту "Різдво для ба та ді". Долучитися можуть усі охочі.

Проєкт "Різдво для ба та ді" у Кременчуці організовують втретє. Усі охочі можуть передати подарунки для бабусь та дідусів, які перебувають на обслуговуванні у територіальних центрах соціального обслуговування міста. Про це Суспільному розповіла координаторка проєкту Анастасія Мороз.

"Люди заповнюють анкету. В анкеті є шкала суми, яку людина хоче витратити на цей подарунок або кілька подарунків. Ми з ними зв’язуємося, підтверджуємо участь і потім робимо запит на територіальні центри щодо побажань бабусь та дідусів. Минулого року було багато (побажань – ред.) капців, халатів. Але найбільше, на жаль, було продуктових наборів. Тобто бабусі і дідусі на Різдво хочуть собі продукти", — розповіла Анастасія Мороз.

За словами координаторки, подарунки можна приносити до офісу за адресою вулиця Шевченка, 19/3 у Кременчуці. Також – зробити доставку або надіслати гроші, за який куплять подарунок. 25 грудня зібране розвозитимуть пенсіонерам, додала Анастасія Мороз.

Торік пакунки розвезли 265 пенсіонерам, а 2021-го року – 321. За словами координаторки проєкту, кількість бабусь та дідусів, які отримають подарунки, залежить від кількості поданих анкет.

Новини України