Суддя міг поставити пенальті за фол на Мудрику — воротар Італії

Суддя міг поставити пенальті за фол на Мудрику - воротар Італії

Фото: Getty Images Доннарума радий нічиїй у матчі проти України

Джанлуїджі Доннарумма прокоментував скандальний епізод наприкінці відбірного матчу на Євро-2024.

Воротар збірної Італії та французького ПСЖ Джанлуїджі Доннарумма прокоментував поєдинок проти збірної України у відборі на Євро-2024.

Голкіпер подякував уболівальникам за допомогу «скуадрі адзуррі» на останніх хвилинах гри, коли італіцям довелося захищатися від постійних атак підопічних Сергія Реброва. Окрім того, футболіст заявив, що суддя міг призначати пенальті у його ворота, адже порушення на Мудрику було.

«На полі я не дуже зрозумів, що там сталося. Після матчу я подивився повтор, і, на мою думку, пенальті можна було ставити. Але добре, що вийшло так, як вийшло. Зараз ми не думаємо про це, ми думаємо про святкування і насолоджуємося важкою нічиєю проти великої команди.

Ми дуже щасливі. Ми знаходимося там, де заслуговуємо бути, незважаючи на всі труднощі, які ми мали. Завдяки новому тренеру та всьому персоналу ми повернулися на великий турнір. Ми їдемо туди як чинні чемпіони і знову докладемо максимум зусиль, знаючи, що ми зможемо досягти успіху, якщо гратимемо з таким настроєм. Ми дякуємо всім нашим вболівальникам. Вони надзвичайно допомогли нам у плані оборони на останніх хвилинах. Ми всі були єдині», — наводить слова Доннарумми Football Italia.

Нагадаємо, раніше головний тренер збірної України Сергій Ребров також висловив упевненість, що захисник італійців сфолив на Мудрику.

 

Джерело

Новини України