УЄФА офіційно представив м’яч до Євро-2024

УЄФА офіційно представив м'яч до Євро-2024

Фото: УЄФА Офіційний м’яч Євро-2024

До чемпіонату Європи, який наступного року відбудеться у Німеччині вигадали особливий дизайн.

УЄФА презентував офіційний м’яч, яким наступного року гратимуть команди на чемпіонаті Європи з футболу. Виробником спортивного снаряду традиційно став Adidas.

Німецька компанія, яка спеціалізується на спортивному одягу та екіпіруванні, підготувала особливий дизайн м’яча, для турніру, який також відбудеться у Німеччині.

М’яч переважно білого кольору з трикутними візерунками чорного, жовтого, червоного та зеленого кольорів. Логотип Євро-2024 і логотип Adidas виконані в синьому кольорі.

Нагадаємо, що логотип Євро складається з 24 сегментів у кольорах прапорів країн-учасниць, які об’єднуються у форму даху Олімпійського стадіону.

Нагадаємо, наступний чемпіонат Європи звично для вболівальників розпочнеться на початку червня і закінчиться через місяць. У змаганні візьмуть участь 24 національні команди, які є членами УЄФА.

Цікаво, що фото м’яча з’явилися у мережі ще кілька днів тому, адже Adidas випадково передчасно виставив його на продаж у Новій Зеландії.

Нагадаємо, раніше Сергій Ребров залишив мотиваційний підпис у власному Instagram, наголосивши на важливості матчу проти Італії у відборі на Євро-2024.

 

Джерело

Новини України