Привітання з Новим роком

Привітання з Новим роком

Щирі ви мої прийміть.

Подарує хай натхнення

Вам казкова, славна мить.

Все нехай в житті вдається,

Множиться добро нехай.

Щастя буде хай безмежним,

На душі хай буде рай


Хай рік новий звеселяє,

На нові цілі наставляє.

Хай забере всі незгоди,

А подарує вам пригоди.

Хай щастя подарує,

Життя скоригує.

Хай завжди успіх жде,

До висот хай приведе


З Новим роком, любі друзі!

Хай він почнеться в білій смузі,

І світлі будуть його дні,

Щасливі, добрі і ясні!

В душі хай буде світло й чисто,

Хай світить сонце променисте.

Натхнення, затишку, тепла,

Любові, миру і добра!



З Новим Роком! Всім добра,
Світла, посмішок, тепла,
Миру, радості, достатку
І у справах всіх – порядку!

Хай печалі із журбою
Рік старий візьме з собою.
А в Новому – тільки щастя
І чудовий світлий настрій!


Хай Рік Новий чудовим буде,
В душі запаляться вогні,
Нехай щастить завжди і всюди,
І будуть радісними дні!
Під бій годинника казковий
Найкращу мрію уявіть…
І знайте: все буде чудово,
Тому що це – чарівна мить!
Нехай ялинка мерехтлива
В оселю щастя принесе,
Нехай життя буде красивим
І легко вам вдається все


З Новим роком! Нехай кожен місяць прийдешнього року буде яскравим і незабутнім! Нехай дива трапляються частіше, ніж про них мріється! Нехай події будуть значними і красивими, а життя — благополучним і щасливим!



Нехай кожен новий мить наступаючого року приносить в будинок щастя, везіння, затишок і теплоту! Нехай кожна подія буде наповнене радісними миттєвостями, блиском в очах, посмішками близьких.


Вітаю з Новим роком! Бажаю, щоб у вашому домі цілий рік був затишок, любов і щастя. Нехай Новий рік принесе багато радісних і щасливих днів! Бажаю, щоб в новому році здійснилися всі ваші мрії і бажання


Новий рік — це час для дива, чарівництва зимової казки, нових починань. Бажаю не тільки мріяти в цьому новому році, а й повільно, але впевнено йти в напрямку нових відкриттів і великих перемог. Нехай в цій дорозі супроводжує удача і тепло найближчих людей. З Новим роком!



З Новим роком! Нехай в цьому році на вас чекає тільки радість, здоров’я і удача! Нехай він буде роком здійснення бажань і втілення в життя всіх планів! Нехай цей рік кожному подарує якомога більше щасливих днів і щасливих зустрічей!


Вітаю з Новим роком! І хочеться всім побажати, щоб у наступному році з нами сталося те саме диво, про яке ми всі так мріємо. Хоч у кожного воно своє, але воно обов’язково найнеобхідніше і найважливіше. Бажаю, щоб усі ми були живі та здорові, щоб займалися тим, що приносить нам задоволення. Бажаю досягати нових вершин та самореалізовуватися. А ще побажати хочу побільше радісних моментів, які перейдуть у приємні спогади, та зустрічей із відданими друзями та улюбленими домочадцями.


З новим роком! Нехай новий рік принесе багато нових досягнень, міцного здоров’я та любові, хай задумане здійсниться. Нехай щастям і добротою буде наповнений кожен дім. Нехай натхнення та любов зроблять життя світлішим та яскравішим. Нехай рік, що йде, буде світлим, що приносить багато позитивних емоцій, здоров’я, достатку та усмішок на обличчях рідних та близьких людей. Нехай джерело добра і тепла в твоїй душі зігріває тебе і твоє оточення. З новим роком



Вітаю з Новим роком! Бажаю, щоб цей рік подарував багато приводів для радості та щасливих моментів. Нехай збудуться заповітні бажання, нехай у всіх справах вам щастить! Залишіть усі негаразди позаду і цієї новорічної ночі повірте в диво, адже коли у щось віриш, воно обов’язково збувається!


Вітаю з Новим роком! Бажаю, щоб цього року всіх поставлених цілей було досягнуто, проблеми вирішено, а сюрпризи були лише приємними. Нехай цей рік буде веселим, безтурботним та благополучним


Вітаю з Новим роком! Нехай старий рік забере всі негаразди та смутку, а новий буде наповнений досягненнями, багатством, любов’ю та здоров’ям! Бажаю миру, благополуччя та щастя вам, нехай у Новому році все вийде, і задумане здійсниться



 

Новини України