Привітання з Днем народження своїми словами

Вітаю з Днем народження! Будь здоровою, сильною, успішною людиною. Бажаємо благополуччя, любові, щастя, удачі, гарного настрою. Нехай тебе завжди оточують вірні друзі, на роботі поважають колеги, а вдома плекають і бережуть рідні.


Вітаю тебе з Днем народження! Хочеться побажати тобі побільше яскравих емоцій і незабутніх вражень. Щоб крутилася голова від любові, а земля йшла з-під ніг від щастя. Щоб тебе завжди зігрівали теплі слова близьких і рідних, щоб твого серця ніколи не торкнулася тінь розчарувань. Побільше тобі в житті посмішок і позитиву. Живи, мрій, люби, світися, насолоджуйся, дивуйся!


Вітаю  з Днем народження! Бажаю здоров’я і натхнення, любові і уваги, тепла і сонячного настрою, успіхів у всьому, яскравих вражень і веселки емоцій! Нехай у Вашому житті завжди будуть квіти і сюрпризи, посмішки і хороші події, щастя і радість, удача і везіння!



Залізного здоров’я, широких можливостей і невичерпних сил, бажаємо в День народження! Нехай в житті тебе по п’ятах переслідує успіх і ніколи не відстають удача і благополуччя. Бажаємо тільки приємних турбот, великого достатку. Завжди сміливо йти вперед, до своїх бажань і цілей. Лови кожен позитивний момент і насолоджуйся ним


Прийми мої привітання з Днем народження! Бажаю з роками тільки міцнішати і вдосконалюватися, бажаю з кожним днем свою мрію втілювати в реальність, своє слово перетворювати в дію, а важливу мету — досягнення! Здоров’я, любові, життєвої сили і енергії, всіх благ і удач.


З Днем народження! Найтепліші і ніжні привітання в цей особливий день! Побажання добра, щастя і гармонії у всьому. Нехай вас на життєвому шляху супроводжують здоров’я, удача в справах, достаток і сімейне благополуччя. Посмішок вам!



Вітаю з Днем народження! Бажаю радісних днів, згоди і розуміння в сім’ї, вірних, надійних друзів, благополуччя, любові, міцно стояти на ногах і впевнено крокувати по життю! Будь стійким і мужнім. Всіх земних благ!


Вітаю тебе з Днем Народження і від щирого серця бажаю домогтися всіх поставлених цілей! Нехай на життєвому шляху удача завжди посміхається тобі, гаманець ніколи не пустіє, а серце завжди співає! Нехай твої рідні і близькі радують і допомагають тобі в підкоренні нових вершин, а здоров’я залишається богатирським! Я бажаю тобі кожен день зустрічати з натхненням і азартом, щоб пізніше, проводжаючи його, ти завжди був задоволений тим, як провів його і як проходить твоє життя!
Успіхiв


З Днем народження! Бажаю тобі здоров’я, безмежного щастя, море любові, в кишеньках водилися папірці на нові сукні, щоб тебе оточували самі близькі й дорогі люди, на твоєму обличчі були тільки посмішки, а якщо сльози, то тільки від щастя



З Днем народження! Бажаю тобі здоров’я, безмежного щастя, море любові, в кишеньках водилися папірці на нові сукні, щоб тебе оточували самі близькі й дорогі люди, на твоєму обличчі були тільки посмішки, а якщо сльози, то тільки від щастя


Вітаю тебе з твоїм святом, адже сьогодні День твого народження! Що побажати тобі? Звичайно ж, найголовнішим моїм побажанням буде найміцніше здоров’я, адже ти ж опора для своєї сім’ї. А ще я хочу побажати тобі миру, благополуччя і процвітання у всьому. Ти йдеш по життєвому шляху, вперто обходячи всі перепони, нехай же вони зовсім тобі не зустрічаються. Бережи себе і свою сім’ю і будь щасливий.


Вітаємо з Днем народження! З усією щирістю в серці, бажаємо чистої любові, щирих людей поруч і неймовірного успіху на роботі. Нехай кожен день тебе зігрівають яскраві сонячні промінчики, а в душі завжди буде весна. Нехай цей день стане для тебе особливим і запам’ятається на довгі роки!



З Днем Народження, вітаю! Бажаю нестримних веселощів, радості і посмішки на губах кожен день. Нехай оточуючі тебе радують, а близькі люди приємно дивують. Нехай життя буде насиченим, повним позитивних емоцій і незабутніх вражень, зображених на плівці фотокамери. Нехай частіше тобі вдається робити те, що хочеться, і рідше – те, що потрібно. Ну, і, нарешті, так би мовити, нехай спокій нам тільки сниться! Живи на повну!


Дорога іменинниця, бажаємо в свято відчути себе найщасливішою жінкою на Землі! Нехай чоловік оточить любов’ю і турботою, подарує романтичний настрій і влаштує шикарне свято! Бажаємо тобі радості, здоров’я, сімейного затишку і ладу в родині! Нехай всі твої мрії стануть реальністю!


Прийми мої щирі привітання з днем народження! Нехай удача завжди буде поруч і не дасть негараздам ​​жодного шансу, нехай будь-яка поставлена ​​мета буде досягнута!Вітаю!


Новини України