Молодших школярів Краматорська запрошують до участі у казковому флешмобі


З 6 листопада цього року розпочався міський читацький флешмоб серед найменших здобувачів освіти Краматорських шкіл, інформує Центр професійного розвитку педагогічних працівників Краматорська.

«КУ «ЦПРПП» підтримує творчу групу вчителів початкових класів, яка запрошує Вас з Вашими учнями взяти активну участь у флешмобі «Улюблена казка дитинства моїх рідних».

Метою даного флешмобу є залучення родин до сумісного спілкування з книгою та популяризація читання. Впевнені, що згадавши своє дитинство і поділившись зі своїми дітьми спогадами та враженнями про свої улюблені казки, а також спільна творчість за почутим чи прочитаним, допоможе батькам і дітям по-новому подивитись на книжки і подарує приємні емоції. Що обов’язково вплине на позитивне ставлення до читання.

Чого ми з вами і прагнемо. Умови флешмобу викладені в афіші. Шановні батьки, сфотографуйте ці моменти. Фото можє бути з поробками, малюнками, постановочними фото за сюжетами казок, а також родин за сумісним читанням чи творчістю. Надішліть це фото вчительці вашої дитини. По завершенні флешмобу будуть створені фотоколажі, які стануть початком читацької історії вашої дитини».

Джерело

Новини України