Під час війни полягли Артем Заболотний та Юрій Бакрев з Полтавщини

За інформацією: Суспільне Полтава.

Полягли Артем Заболотний та Юрій Бакрев. Фото ілюстративне, pexels

Артем Заболотний та Юрій Бакрев з Полтавщини полягли 5 листопада 2023-го року. Чоловіки обороняли українські території у Запорізькій та Харківській областях.

Солдат Юрій Бакрев

Юрій Бакрев. Фото: Facebook Великобагачанська селищна рада

Юрій Бакрев проживав у селі Байрак Великобагачанської громади. Чоловік служив водієм інженерно-саперного відділення. Як розповіла Суспільному прессекретарка селищної ради Олена Марченко, воїну був 41 рік.

5 листопада в результаті обстрілу з боку російської армії Юрій Бакрев загинув. Це сталося біля селища Першотравневе Харківської області. Про це суспільному розповів речник Полтавського обласного ТЦК та СП Роман Істомін.

Юрія Бакрева поховали 8 листопада у селі, де він жив. За словами прессекретарки селищної ради Олени Марченко, у воїна залишилися мати, діти та сестра.

Солдат Артем Заболотний

Артем Заболотний. Фото: Facebook Зіньківська міська рада

Артем Заболотний народився у селі Іванівка Донецької області, де закінчив школу. Згодом хлопець навчався у Волноваському професійно-технічному училищі, де здобував спеціальність тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва.

На початку повномасштабного вторгнення Артем разом із мамою та молодшим братом приїхали до бабусі у Лютенські Будища. Про це йдеться на Facebook-сторінці Зіньківської громади.

Артем Заболотний був добровольцем Нацгвардії, мав поранення. Після реабілітації знову повернувся до служби.

Як повідомив Суспільному речник Полтавського обласного ТЦК та СП Роман Істомін, загинув Артем 5 листопада під час виконання бойового завдання неподалік Новопрокопівки Запорізької області. Це сталося у результаті артобстрілу.

Полеглому було 19 років. Попрощатися із ним планують 9 листопада у Полтаві, а поховають у селі Лютенські Будища, йдеться на Facebook-сторінці Зіньківської громади.

Новини України