У Львові розпочнуть подачу опалення мешканцям

Фото ілюстративне

Сьогодні, 6 листопада у Львові розпочнуть відновлювати подачу опалення до житлових будинків. Про це повідомили у прес-службі ЛМР.

Від сьогодні теплопостачальні підприємства міста розпочнуть відновлювати подачу опалення до усіх категорій споживачів, зокрема населення. А станом на ранок опалення отримує уже 103 бюджетні установи – заклади освіти і медицини, на основі листів-звернень.

«З огляду на пониження температури вночі та багато звернень на Гарячу лінію, від сьогодні наші теплопостачальні підприємства розпочнуть відновлювати подачу опалення до усіх категорій споживачів», — повідомила Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства.

Вона нагадала, що мешканці самі можуть регулювати подачу тепла в будинки, і якщо вважають, що опалювати ще не потрібно, то можуть просто закрити засувку на вході у будинок і не брати тепло.

«Часткове перекриття засувки не дозволяється», — наголосила Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства.

Додамо, що опалювальний сезон у Львові розпочався 16 жовтняю

Однак, через потепління уже 20 жовтня подачу опалення призупинили.

Джерело

Новини України