В Одеській області стоячи на колінах попрощалися із захисником України, який загинув під Бахмутом

Жителі Бородінської громади Болградського району живим коридором, на колінах з прапорами та квітами зустріли свого земляка-Героя Ярослава Івановича Догару, мешканця селища Бородіне. Воїн загинув поблизу села Озарянівка Бахмутського району та з січня поточного року рахувався зниклим безвісти. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Відділ культури, туризму, молоді та спорту Бородінської селищної ради.

Як зазначається, поховання захисника відбулось того ж дня. Відспівували військовослужбовця у Бородінській православній церкві.

На траурному мітингу виступив Степан Арнаутов. Він зазначив, що Ярослав завжди любив своє селище, був завжди гарною людиною, вчився у Бородінській школі, служив у армії, багато працював.

“З перших днів війни Ярослав пішов добровольцем на фронт. З січня цього року він був зниклим безвісти. Його рідні усе надіялися, що Ярослав живий….. Але дива не сталося….. Ярослав повернувся додому на щиті. Серце крається сльозами, скільки горя приносить нам ця клята війна. Спи спокійно, друже, ми завжди будемо пам’ятати тебе”, – йдеться у дописі.

Джерело

Новини України