Прийшов у гості: у Львові чоловік бив ножем і табуретом господаря помешкання

Фото ілюстративне

У Львові поліцейські затримали чоловіка який, перебуваючи у гостях, намагався вбити господаря помешкання. Про це повідомили сьогодні у прес-службі поліції Львівської області.

Так, в неділю 5 листопада близько 00.30 у квартирі одного з будинків на вулиці Грінченка між 57-річний господарем помешкання та його 35-річним гостем, який тимчасово проживає у Львові, виникла суперечка, яка в подальшому переросла у конфлікт.

«Спочатку гість завдав господарю удару табуретом по голові, а потім — кількох ударів кухонним ножем у різні ділянки тіла, спричинивши тяжкі тілесні ушкодження. При цьому, чоловіки перебували у стані алкогольного сп’яніння», — йдеться в повідомленні поліції.

Чоловік, побачивши що накоїв, одразу зателефонував у службу 103, а лікарі швидкої медичної допомоги повідомили про подію у поліцію.

«Завдяки майстерності лікарів, які провели термінову операцію, пораненому вдалось врятувати життя», — додали в поліції.

Правоохоронці затримали нападника в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, слідчі територіального підрозділу поліції повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.15 – ч.1 ст.115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Фото поліції Львівської області

Для довідки: Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

 

Джерело

Новини України