Кримську віллу Софії Ротару росіяни націоналізують

Російські пропагандисти пишуть, що співачка намагається продати цю нерухомість.

Російські окупанти намагаються забрати в Софії Ротару її віллу у Криму, що розташована в центрі Ялти. Згідно з інформацією з російського Telegram-каналу, вони планують націоналізувати та продати готель «Вілла Софія» на аукціоні.

Про це повідомляє ТСН, пише DailyLviv.com.

Повідомляють, співачка намагається продати нерухомість, із 2019 року готель зачинений через ремонтні роботи. Однак, за даними російських засобів масової пропаганди, є проблеми з документами, оскільки його класифікують як сарай з цоколем, а не готель.

Продаж проводиться конфіденційно і власниця не хоче позбуватися майна. Ротару переписала його на сина та оцінила вартість набагато вище за ринкову ціну. Також співачка не публікує оголошення про продаж.

Читайте також: Квартиру Зеленських у Криму продали з аукціону. Хто купив

«Як розповів нам рієлтор, з огляду на ціну та непублічність продажу, готель власниця не хоче втрачати, лише вдає, що позбавляється майна в Росії. Переписала «Віллу» на сина, оцінила у 2,5 млрд рублів — майже втричі вище за реальну ринкову ціну. Плюс розпорядилася не афішувати продаж», — пишуть в телеграм-каналах окупантів.

Нагадаємо, Росія захопила Крим в України в 2014 році. Більшість світових держав вважають анексію півострова нелегітимною.

Джерело

Новини України