Усик переважає Ф’юрі в боксерському інтелекті та техніці — тренер збірної

Усик переважає Ф’юрі в боксерському інтелекті та техніці - тренер збірної

Фото: ФБУ Сосновський вірить у перемогу Усика над Ф’юрі

Дмитро Сосновський поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу.

У Тайсона Ф’юрі дуже мало шансів перемогти Олександра Усика у бою за звання абсолютного чемпіона світу. Так вважає головний тренер національної збірної України з боксу Дмитро Сосновський.

За словами фахівця, британець був у дуже поганій формі у бою проти Нганну. Якщо володар поясу WBC терміново не приведе себе до ладу, то зможе сподіватись у бою з українцем лише на брудний бокс.

«Якщо Ф’юрі вийде в ринг проти Усика в такій формі і з таким настроєм, як на бій з Нганну, то шансів проти Олександра в нього буде дуже мало. Я знаю Усика досить добре і не знаю, що потрібно буде зробити Ф’юрі аби в нього виграти. Усик на голову, а можливо й на дві вищий за Ф’юрі в плані боксерського інтелекту і техніки.

Якщо Усик підніме високий темп і потягає Ф’юрі по рингу, засипле його швидкими ударами, перемога буде за ним. На середній дистанції Ф’юрі буде важко щось зробити з Усиком. В Олександра від природи класна реакція.

Єдиний шанс Ф’юрі на перемогу – брудний бій на короткій дистанції. В тому ж бою проти Нганну Тайсон зацідив супернику з ліктя в голову. Може і несвідомо, але таке може бути. Удар від такої махіни з ліктя, якщо прилетить у вухо, то все – пиши пропало. Олександр Усик – найкращий український боксер на цей час, тут без варіантів», – сказав Сосновський Спорт-Експрес Україна.

Нагадаємо, раніше своїми очікуваннями від поєдинку Усик — Ф’юрі поділився Майк Тайсон.

 

Джерело

Новини України