Начальник ЗОВА попросив скасувати усі розваги і помолитися за бійців 128-ї гірсько-штурмової Закарпатської бригади

3 листопада росія вдарила ракетою «Іскандер-М» по особовому складу 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади.

Про це повідомило Управління стратегічних комунікацій ЗСУ, пише DailyLviv.com.

«Третього листопада на Запорізькому напрямку противник завдав підступних ударів по 26-ти населених пунктах у Запорізькому, Пологівському та Василівському районах, — йдеться у повідомленні Управління стратегічних комунікацій ЗСУ, пише DailyLviv.com. — Зокрема, вдарив ракетою «Іскандер-М» по особовому складу 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади, внаслідок чого загинули військовослужбовці, також поранення різного ступеня важкості отримали й місцеві мешканці.

Джерело «Української правди» в МВС розповіло подробиці трагедії.

«03.11.2023 року близько 10:00-11:00 години під час вручення нагород бійцям ЗСУ на території прифронтової зони Запорізької області внаслідок влучання ракети в місце, де власне відбувалось нагородження, загинуло попередньо понад 20 військових, в тому числі колишній керівник Хмельницького обласного РТЦК Возний Володимир Миколайович, нещодавно переведений на службу в РТЦК Запорізької області», — сказав співрозмовник.

У зв’язку з цим начальник Закарпатської ОВА Віктор Микита попросив краян утриматися від розважальних заходів у кілька наступних днів.

«Прошу всіх краян, громади, підприємців у закладах громадського харчування утриматися в наступні декілька днів від будь-яких розважальних заходів, концертів тощо.

Раджу відвідати храми, помолитися за наших захисників.

Після офіційної інформації та з дозволу 128-ї ОГШБр буде розпорядження про вшанування полеглих воїнів», — написав Микита.

Нагадаємо, 4 листопада Повітряні сили ЗСУ знищили три крилаті ракети «Іскандер-К».

Джерело

Новини України