Прометей поступився Парижу в Єврокубку

Українська команда виграла першу чверть, але далі лідер групи А продемонстрував свій клас

Прометей поступився Парижу в Єврокубку

Прометей — Париж. Фото — prometeybc.com

Прометей на “Арені Рига” у столиці Латвії програв Парижу у матчі п’ятого туру групи А Єврокубка – 79:96.

Українська команда чудово стартувала проти лідера групи. По ходу першої чверті перевага Прометея доходила до 13 очок, але парижани зуміли скоротити відрив до її результату.

Команда Ронена Гінзбурга лідирувала аж до середини другого відрізка, але потім у грі настав вирішальний перелом. Париж на велику перерву встановив рахунок 48:41 на свою користь, а в другій половині гри лише нарощував перевагу, не дозволяючи супернику повернути інтригу.

Найрезультативнішим гравцем всього матчу став форвард Прометея Рональд Марч – 23 очки. Гравець Парижа Леон Крацер оформив дабл-дабл (12+11).

Зазнавши третьої поразки у п’яти зустрічах, команда Гінзбурга опустилася на сьоме місце – нижче за зону плей-офф. Париж зміцнив лідерство у турнірній таблиці.

Наступний матч Прометей проведе 4 листопада проти БК Огре у ЛЕБЛ. 8 листопада українська команда зіграє у Єврокубку з БК Вулвз.

  • Баскетбол. Єврокубок. Група А. 5-й тур

Прометей (Україна) – Париж (Франція) – 79:96 (22:17, 19:31, 19:27, 19:21)

Прометей: Марч (23), Санон (11), Балвін (9), Агада (8 + 8 підбирань), Кін (8), Петров (8), Одіасе (6 + 9 підбирань), Келлі (4), Ткаченко ( 2)

Джерело

Новини України